miércoles, 8 de abril de 2009

ARRIBEN LES PRIMERES ESTADES D'HOQUEI FEMENÍ A SANT HIPÒLIT


Benvolguts amics,


Ens posem en contacte amb vostès en motiu de l’organització per part del Club Patí Voltregà, del primer campus internacional femení per a nenes i noies entre 6 i 15 anys.

L’Hoquei sobre Patins és un esport minoritari, però reconegut i arrelat al nostre país. Durant tots aquests anys hem estat lluitant perquè aquest s’expandís a tot el territori, sobretot l’hoquei femení, però any rere any hem topat amb una gran barrera i per això aquest any hem decidit que calia sobrepassar-la.

Així doncs, pensem que una bona manera per animar a les joves jugadores d’hoquei a seguir endavant amb la pràctica d’aquest esport i contribuir en la millora i en la qualitat d’aquestes, seria molt interessant organitzar un campus femení d’aquestes característiques.

La nostra intenció és fer créixer aquest esport, que el seu reconeixement augmenti progressivament i que totes les nenes i noies que comencen a jugar se sentin recolzades i amb ganes de seguir treballant.

En breu us enviarem el tríptic informatiu sobre el campus i així poguéssiu tenir més informació per donar a les vostres jugadores si així ho desitgessin. Us avancem que les dates del campus seran del 28 de juny al 5 de juliol.


Us donem les gràcies per endavant,


Atentament,

Equip femení del C.P. Voltregà
______________________________________________________
Apreciados amigos y amigas,


Nos ponemos en contacto con ustedes con motivo de la organización, en nombre del Club Patí Voltregà, del primer campus internacional femenino para chicas de entre 6 y 15 años.

El hockey sobre patines es un deporte minoritario, pero reconocido y arraigado a nuestro país. Durante todos estos años hemos estado luchando para conseguir su expansión, sobretodo del hockey femenino, pero año tras año nos encontramos con la misma barrera y hemos decido que ya va siendo hora de sobrepasarla.

Por este motivo, pensamos que una buena forma para animar a las jóvenes jugadoras de hockey patines a seguir practicando este deporte y contribuir en la mejora y en la calidad de estas, sería organizar un campus de estas características.

Nuestra intención es hacer crecer este deporte, que su reconocimiento aumente progresivamente y que todas las chicas se sienten apoyadas y con ganas de seguir trabajando.

En breve os enviaremos un tríptico informativo sobre el campus para que tengáis más formación. Os avanzamos que las fechas del mismo serán del 28 de junio al 5 de julio de 2009.


Os damos las gracias por adelantado.



Atentamente,

Equipo femenino del C.P. Voltregà

No hay comentarios:

Publicar un comentario